Skapad för applikationen

Äg din egen design
Behåll reservdelsförsäljningen
Optimera nyttan
Smarta växellösningar
Mer info - offert? Kontakta oss här
Det är långt ifrån omöjligt att få en "egen växel" framtagen exakt för Din egen applikation. Benzlers gör det möjligt och därtill på ett prismässigt konkurrenskraftigt sätt även om det rör sig om små serier.
Hos Benzlers har vi mer än 70 års erfarenhet av tillverkning av industriväxlar och växelmotorer. Eftersom Benzlers ingår i ELECON-gruppen, Asiens största tillverkare i vår bransch, har vi också full tillgång till en mycket konkurrenskraftig produktionskapacitet.
Vårt dedikerade team av ingenjörer och konstruktörer arbetar i partnerskap med Dig som kund kring en utveckling av en transmissionslösning framtagen för förhållanden i just Din applikation. Härigenom får du en produkt som är 100% optimerad för de data & den situation, t.ex. fysiska förhållanden, livstidsförväntningar, som gäller för Din konkreta situation.
Det är alltså inte längre nödvändigt att kompromissa eller acceptera industristandarder när Du skall rita in en industriväxel eller en växelmotor.
Vi ser en ökning bland dessa förfrågningar och även att de allt oftare bottnar i ett intresse hos maskinbyggaren för att omfatta produktens hela livstid. Detta är starka argument för en "Skapad för applikationen"-lösning från Benzlers.
Med "Skapad för applikationen"-lösningar kommer maskintillverkaren bättre kunna fullfölja strategin att erbjuda service, reparationer & underhåll. Och inte minst; säkra reservdelsförsäljningen.
Klicka på länken här intill och fyll i formuläret om du är intresserad av att höra mer om dessa möjligheter så kontaktar vi dig för ett konkret samtal.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram