Servicesäljare

AB Benzlers är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar
olika typer av växlar, motorer och domkrafter. Benzlers har en 75-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien,
tack vare dess höga kvalitet och lokal produktion. Benzlers marknadsför sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien.

Vi erbjuder en möjlighet att som vår nya servicesäljare få bli delaktig i ett spännande arbete med att expandera vår serviceverksamhet i Sverige.

Du kommer att utifrån vår affärsplan med hjälp av våra interna resurser och våra externa servicepartners aktivt vara med och vidareutveckla en både effektiv och affärsmässig serviceverksamhet. Detta kräver en regelbunden kontakt med våra kunder och dina kollegor och medför att resor är en naturlig del av din vardag. Du kommer att rapportera direkt till vår General Manager Sales.

För att lyckas i denna roll vill vi att du har någon form av teknisk utbildning samt 1-2 års erfarenhet av försäljning av service, gärna inom industrin.

Vi ser vi att det finns både en entreprenör och säljare inom dig. Vi sätter stort värde på att du är en driven och utåtriktad och engagerad person. Vi lägger också stor vikt vid din tekniska förståelse och problemlösning. Du skall ha goda kunskaper i engelska och svenska, både tal och skrift.

Du erbjuds en viktig nyckelroll i en spännande och utvecklande internationell miljö där laganda och trevliga kollegor speglar vardagen och där du får vara med och påverka framtiden.

Viktig nyckelroll
Utvecklande internationell miljö
Teknisk utbildning

Kontakt

Ansökan sänder du till AB Benzlers, career@benzlers.com

Vid frågor angående tjänsten kontakta:
Bengt Jakobsson
General Manager
073-037 18 30

Fackliga frågor:
Unionens ordförande Benzlers
070-591 18 95

crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram