Applikationsingenjör

AB Benzlers är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar
olika typer av växlar, motorer och domkrafter. Benzlers har en 75-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien,
tack vare dess höga kvalitet och lokal produktion. Benzlers marknadsför sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien.

   Utarbeta beräkningar och ritningar

   Driva egna konstruktionsprojekt

   Utbildning inom maskinteknik

Vi söker en applikationsingenjör till vårt huvudkontor i Helsingborg. Du kommer ansvara för att utarbeta offert- och orderunderlag till vår säljkår och produktion innehållande beräkningar, ritningar, stycklistor, kostnader etc. Du kommer att arbeta både med kundanpassade produkter, utveckling av våra standardprodukter och driva egna konstruktionsprojekt. Arbetet sker i 3D CAD och PLM-system.

Arbetet bedrivs i en internationell miljö och präglas av ett nära samarbete med kollegor, säljare och i vissa fall direkt med våra kunder. Resor inom och utom Sverige kan förekomma i tjänsten. 

Då vi står inför en kommande generationsväxling kan tjänsten ge möjlighet till vidare karriär inom företaget.

För att lyckas tror vi att du har civilingenjör eller annan högskoleutbildning som grund med inriktning mot maskinteknik. Erfarenhet från transmissionsbranschen är meriterande.

Då våra kunders krav är unika krävs det att vi är lösningsorienterade därför kommer vi också att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som teknisk förståelse, servicekänsla till kunder samt att Du är utvecklingsorienterad och kommunikativ.

Du behärskar engelska i tal och skrift.

Skicka in din ansökan omgående eftersom rekryteringsprocessen kommer att ske fortlöpande.

Vid frågor angående tjänsten kontakta
Peter Sörensson, Senior Application Engineer, på 070-591 18 95. 

Fackliga frågor besvaras av Unionen, telefon 070-591 18 95. 

Ansökan sänder du per e-post till Leif Johansson, ljohansson@benzlers.com

eller per post till:
AB Benzlers
Personalavdelningen
Box 922
251 09 Helsingborg

SEO på hemsidan (admin) }