Benzlers BD domkrafter

Benzlers BD Spindelgear - Donkraft

 

Produktspecifikationer

Egenskap Data
Storlekar 27, 40, 58, 66, 86, 100, 125 och 200
Kapacitet Upp till 800.000 N (81 ton) i en enhed
Hastighet Upp till 5,4 m/min.
Spindel Trapets- eller kulskruv
Utföranden Traditionell med gjutjärnshus, delvis rostfri, eller helt rostfri.
Särskilda egenskaper Kan levereras som ATEX-godkänd. Kan levereras med KIBO® montage system.Kan levereras som ATEX-godkänd. Kan levereras med KIBO® montage system.Kan levereras som ATEX-godkänd.
Anpassningsbar till uppgiften.

Benzlers serie BD domkrafter är lösningen om du har behov för att lyfta, sänka, skjuta eller dra en last. Produkten används med fördel tillsammans med positionering.

Sedan produktintroduktionen för 60 år sedan har vi löst otaliga uppgifter med våra domkrafter. Applikationerna har sträckt sig från enkla lyftanordningar till lyft av t. ex. dammluckor i stora kraftverk, eller vägbroöppningar.

I pappersindustrin används Benzlers BD domkrafter ofta för positionering av knivar, lyft & underhållspositionering av valsar, mm.

Denna produkt kommer ofta även till användning då man vill ha alternativ till en hydraulisk cylinder, t.ex. för lyftbord och liknande i livsmedels- eller läkemedelindustrin. Till dessa industrier föreslår vi ofta en domkraftsvariant i rostfritt stål.

BD-serien består av ett omfattande program, med prestanda från några få kilo till hundratals ton. Vi tillverkar domkrafter med såväl trapetsgängad skruv som med kulskruv.

Produktkatalogerna är omfattande, i dem finner man bl.a. skyddsbälgar eller skyddsrör liksom många anslutningsdetaljer mot omgivande miljö.

Domkraftsdrifter är alla individer och liknar mycket sällan varandra.
Detta känner vi på Benzlers väl till, så för oss är det naturligt att, så långt det är möjligt, anpassa vår produkt till kundens drift. Härigenom har vi även byggt en stor erfarenhet av att köra domkrafter synkront via förstegsväxlar, mellanaxlar eller elektronik.

Mer info - offert? Fyll i nedanstående formulär.

Captcha-kod

SEO på hemsidan (admin) }