Denne side er oversat med Google Translate. 
Brug for hjælp? Kontakt os venligst, så hjælper vi dig.

Privatlivspolitik

AB Benzlers, reg. nr. 556043–6007, (herefter: BENZLERS) tak for dit besøg på vores hjemmeside og din interesse for vores produkter og vores virksomhed. Fortrolighed og beskyttelse af dine personlige data er vigtigt for os, og vi tager højde for dette i alle vores forretningsprocesser.

Når vi behandler dine personoplysninger, vil BENZLERS fungere som persondataansvarlig og vil derfor være ansvarlig for, at behandlingen sker i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesregler. Vi behandler derfor dine personoplysninger under hensyntagen til gældende databeskyttelsesforordninger, især kravene i EU's General Data Protection Regulation (GDPR).

På denne hjemmeside giver vi dig information om databehandling for alle behandlingstrin hos BENZLERS. Vælg i nedenstående tabel for hvilket behandlingstrin du ønsker at modtage mere detaljeret information.

I. Personlige data

II. Databeskyttelsesoplysninger om brug af hjemmesiden www.benzlers.se (med cookieregler) og apps

III. Databeskyttelsesoplysninger til BENZLERS' kunder og interesserede parter

IV. Databeskyttelsesoplysninger for jobsøgende hos BENZLERS

V. Dine rettigheder som berørt person

Kontakt os venligst hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dine personoplysninger eller om databeskyttelse generelt.

 

Kontakt information:

Navn: AB Benzlers

Adresse: Porfyrgatan 7, 254 68, Helsingborg

Telefonnummer: 042 18 68 00

E-mailadresse: order@benzlers.com

Definition af personlige data

 

Når du bruger vores hjemmeside, kan persondata i form af information om din brug af vores hjemmeside fx blive behandlet. Dette inkluderer for eksempel forbindelsesdata eller kilder, som du har downloadet. Disse oplysninger indsamles normalt ved hjælp af logfiler og cookies.

Vi kan også behandle dine personoplysninger gennem profilering såsom analyse af, hvordan du bruger vores hjemmeside, hvilke tjenester og tilbud du har været interesseret i. Personoplysninger defineres som enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar fysisk person. Dette inkluderer for eksempel dit navn, dine (virksomheds)kontaktoplysninger, dit telefonnummer eller e-mailadresse og forhold til en virksomhed og dine interaktioner/aktiviteter med os.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger. Dette gælder dog ikke, hvis en sådan behandling er nødvendig for at indgå eller opfylde en kontrakt med dig, eller hvis en sådan behandling er lovlig at anvende.

II. Databeskyttelsesoplysninger for https://www.benzlers.se hjemmeside (med cookieregler) og apps

I det følgende afsnit ønsker BENZLERS, ejer af https://www.benzlers.se hjemmesiden, at give dig et overblik over, hvordan vi sikrer beskyttelsen af dine personoplysninger på vores hjemmeside, og hvilken type persondata vi behandler for hvilke formål og i hvilket omfang.

1. Databehandling - Tilbud på vores hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der automatisk generel information. Disse oplysninger (serverlogfiler) inkluderer typen af ​​browser, det anvendte operativsystem, din internetudbyders domænenavn og lignende. Derudover overføres og bruges IP-adressen til at bruge den tjeneste, du har anmodet om. Disse oplysninger er vigtige ved brug af internettet og er teknisk nødvendige for at sikre, at hjemmesiden altid er tilgængelig. Efter en periode på som udgangspunkt et par uger vil disse logdata blive anonymiseret af os eller slettet, medmindre vi beskriver udvidet databehandling nedenfor. Hvis du sender os en anmodning via e-mail, indsamler vi oplysninger, som du giver for at behandle din anmodning og opfylde dine anmodninger, hvis det er relevant. Retsgrundlaget herfor er artikel 6.1 (f) GDPR (legitime interesser).

Hvis du bruger tjenester, der tilbydes på vores hjemmeside, kan der blive indsamlet yderligere personlige data fra dig. Vi vil behandle disse data i det omfang, det er nødvendigt for at levere de tjenester, du har anmodet om. Derudover kan du oprette yderligere persondata frivilligt. Vi vil beskrive retsgrundlaget i de følgende individuelt præsenterede funktioner og tilbud. Dine data vil blive holdt fortrolige af os og vil blive slettet eller blokeret inden for rammerne af de juridiske bestemmelser.

Hvis du sender os en anmodning via e-mail, indsamler vi oplysninger, som du giver for at behandle din anmodning og opfylde dine anmodninger, hvis det er relevant. Retsgrundlaget for begge sager er artikel 6.1 (f) GDPR (legitime interesser).

Hvis du giver os dine kontaktoplysninger i forbindelse med indgåelse af en kontrakt eller via registrering i vores kundeportal, skal du være opmærksom på databeskyttelsesoplysningerne nævnt under III.

Yderligere behandling af dine data hos os eller andre koncernselskaber eller tjenesteudbydere til formål, der går ud over ovenstående, sker som nedenfor i overensstemmelse med brugsreglerne.

2. Sikkerhedsoplysninger og eksterne links

Vi træffer tekniske og operationelle sikkerhedsforanstaltninger på vores websteder for at beskytte personlige data, der er lagret af os, mod adgang fra tredjeparter, tab eller misbrug og for at muliggøre sikker datatransmission.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at på grund af internettets struktur og afsendelse af e-mail-beskeder ved overførsel af information, kan der forekomme uønsket tredjepartsadgang. Det er derfor også dit ansvar at beskytte dine data gennem kryptering eller enhver anden metode mod misbrug.

Vores hjemmesider indeholder links til andre hjemmesider fra andre udbydere. BENZLERS er ikke ansvarlig for databeskyttelsespolitikkerne eller indholdet af disse andre websteder.

3. Annonceringsudsendelser

Hvis vi har modtaget dine kontaktoplysninger som led i indgåelse af en kontrakt, kan vi sende dig information om produkter og tjenester via e-mail. Vi kan fortsætte med at sende dig information om arrangementer, messer, produkter og tjenester med posten, hvis vi har modtaget din adresse, og du ikke har gjort indsigelse mod oplysningerne. Mere information om, hvordan dine data bruges til reklameformål, hvis der er et forretningsforhold, se nedenfor under nr. III) 1) c.

Du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage reklamemails eller gøre indsigelse mod brugen til reklameformål. Den nemmeste måde at trække dit samtykke tilbage på er at kontakte BENZLERS eller bruge afmeldingslinket, der er tilgængeligt i hver e-mail.

6. BENZLERS COOKIE-POLITIK

a) Generel information om brugen af cookies

Vores hjemmeside bruger såkaldte cookies. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din enhed og gemmes af din browser. De bruges til at gøre vores tilbud mere brugervenlige, effektive og sikre. Vi bruger såkaldte midlertidige cookies, der automatisk slettes, når du lukker din browser ("session cookies"), samt vedvarende (permanente) cookies.

Når du besøger vores hjemmeside, og du kan til enhver tid senere vælge, om du vil tillade indstilling af cookies og individuelle ekstra funktioner. Du kan foretage ændringer i dine browserindstillinger eller via vores samtykkeadministrator. Hvis du afviser funktioner eller cookies, kan du muligvis ikke bruge vores tjeneste i dets fulde omfang.

Når vi bruger cookies, skelner vi mellem essentielle cookies (til at vise og drive hjemmesiden) og supplerende cookies, såsom anonym måling af adgangsnumre (funktionelle cookies) og marketingcookies (annonceringsformål, visning eller relevant og personligt tilpasset indhold). Nedenfor vil vi gerne informere dig om de forskellige behandlingsformål og de ydelser, der konkret anvendes. Vi vil også beskrive den databehandling, der vil finde sted.

b) Vigtige funktioner og cookies ved brug af hjemmesiden

Vi bruger funktioner, der er vigtige for brugen af vores hjemmeside. Disse omfatter såkaldte session cookies, som gør det muligt for os at genkende dig igen, når du besøger hjemmesiden i løbet af en enkelt session. Disse sessionscookies bidrager til sikker brug af vores tilbud ved at give dig mulighed for for eksempel at bruge distributørportalen. Disse funktioner kan ses i cookie-samtykkeværktøjet. Retsgrundlaget for behandlingen er artikel 6.1 (1) (f) GDPR.

c) Brug af funktioner til registrering af brugsadfærd (sporing) med ret til at gøre indsigelse:

Brugen af sporingscookies giver os mulighed for at analysere, hvordan du bruger vores hjemmeside og foretage forbedringer. Vi kan enten indsamle anonym brugsstatistik eller bruge funktioner til at genkende brugere, der vender tilbage til vores hjemmeside og derved allokere brugerprocesser til et internt tildelt ID (pseudonym). Dette giver os mulighed for at registrere adgang til vores hjemmeside og analysere den systematisk.

2) Oprettelse af brugsstatistik af BENZLERS

Vi bruger Google Analytics til at analysere brugen af vores hjemmeside og til at gøre os i stand til at forbedre vores hjemmeside regelmæssigt. Med de erhvervede statistiske rapporter kan vi forbedre vores tilbud og gøre det mere interessant for dig som bruger.

Retsgrundlaget for at oprette disse analyser er artikel 6.1 (1) (f) GDPR (legitime interesser). Inden for analysens rammer gemmes cookies (for mere information, se punkt 6) på din slutenhed. Oplysninger indsamlet på denne måde gemmes af os via hostingtjeneste.

Hvis du ikke ønsker nogen form for analyse under brug via din slutenhed, så slå analysecookies fra.

(d) Funktioner ved hjælp af cookies efter dit samtykke

Nedenfor er en oversigt over de funktioner, vi bruger til at indhente dit samtykke, når du begynder at bruge vores hjemmeside. Disse er funktioner, der bruges til reklameformål og bruger cookies til dette formål.

Brug af cookies til reklameformål

Vi bruger funktioner, der distribuerer cookies til markedsføringsformål, f.eks. at skræddersy annoncering til en hjemmesidebrugers interesser. De bruges også til at begrænse, hvor ofte annoncer vises, og til at måle effektiviteten af en annonce. De registrerer, hvilke hjemmesider og hvilke elementer der klikkes på. Dette giver os mulighed for at registrere oplysninger om brugervaner for at kunne levere interessebaseret annoncering. De anvendte annoncenetværk kan dele disse oplysninger med tredjeparter. I sådanne tilfælde sætter annoncepartneren regelmæssigt cookies direkte.

Følgende funktioner bruges specifikt til reklameformål:

(1) Brug af Google Ads / Google Remarketing

Vi bruger Google Ads-tjenesten til at henlede eksterne websteders opmærksomhed på vores attraktive produkter ved hjælp af annonceringsværktøjer (såkaldt Google-annoncering). Disse annonceringsværktøjer leveres af Google ved hjælp af såkaldte "annonceservere". Annonceservercookies, der muliggør analyse af ydeevneparametre, bruges i denne proces, f.eks. annoncevisninger, klik og konverteringer. Dette giver os mulighed for at bestemme, hvor succesfulde individuelle annonceringshandlinger er i forhold til dataene fra reklamekampagnerne.

Hvis du åbner vores hjemmeside via en Google-annonce, gemmer Google Ads en cookie på din slutenhed. Disse cookies er ikke beregnet til at identificere dig personligt. Ved at integrere cookies bliver Google informeret om, at du har besøgt den tilsvarende side på vores hjemmeside eller har klikket på en af vores annoncer ved at inkludere sporingsværktøjer. Hvis du er registreret hos en Google-tjeneste, kan Google tildele besøget til din konto. Selvom du ikke har registreret dig hos Google eller ikke er logget ind, er det muligt, at udbyderen finder ud af og gemmer din IP-adresse. Med virksomhedens konverteringsmarkedsføringsteknologi vil brugere, der allerede har besøgt vores websted og onlinetjenester og vist interesse for vores produkter, se yderligere relaterede annoncer på andre websteder i Google Partners-netværket. Som regel gemmes følgende analyseværdier også:

  • Unikt cookie-id
  • Antal annoncevisninger pr. placering (frekvens)
  • Sidste eksponering (relevant for konverteringer efter visning)
  • Fravalgsoplysninger (markerer, at brugeren ikke længere ønsker at blive kontaktet)

De cookies, som Google har sat, gør det muligt for Google at genkende din browser igen i fremtiden. Hvis en bruger besøger bestemte sider på en annoncekundes hjemmeside, og den cookie, der er blevet gemt på hans eller hendes slutenhed, ikke er udløbet, kan Google og kunden registrere, at brugeren har klikket på annoncen og blevet videresendt til denne hjemmeside. Hver Ads-kunde tildeles en anden cookie, så cookies ikke kan spores via Ads-kunders hjemmesider. Din browser etablerer automatisk en direkte forbindelse til Googles server baseret på de anvendte marketingværktøjer. Vi indsamler ikke uafhængigt persondata under de angivne annonceringsforanstaltninger, men giver kun Google mulighed for at indhente oplysningerne. I denne forbindelse er vi sammen med Google ansvarlige for indsamling og transmission af data. I henhold til databeskyttelseslovene er Google ansvarlig for den efterfølgende databehandling. Vi leverer kun statistisk analyse fra Google. Denne analyse giver os mulighed for at identificere, hvilke af de anvendte reklameforanstaltninger, der er særligt effektive. Vi modtager ingen yderligere data fra implementeringen af reklameforanstaltninger, og vi kan især ikke identificere brugere baseret på disse oplysninger. Retsgrundlaget for at behandle dine data er artikel 6.1 (1) (a) GDPR.

Vi bruger Google Ads med Google Remarketing-funktionen for at give dig annoncering, der er skræddersyet til dine interesser. Denne applikation gør det muligt at vise vores annoncer, når du besøger andre websteder efter at have besøgt vores websted. Dette opnås ved hjælp af cookies gemt i din browser, hvorigennem din brugsadfærd fanges og analyseres af Google, når du besøger forskellige hjemmesider. Dette gør det muligt for Google at fastslå dit tidligere besøg på vores hjemmeside. Ifølge Google kombineres de data, der indsamles i remarketingområdet, ikke med dine personlige data, som muligvis er blevet gemt af Google. Især bliver pseudonymisering ifølge Google brugt i remarketing. Du kan forhindre remarketingfunktionen ved ikke at give samtykke til dens brug og også ved at trække dit samtykke tilbage senere, som beskrevet i afsnittet nedenfor. Retsgrundlaget er dit samtykke i overensstemmelse med artikel 6.1 (1) (a) GDPR.

Hvis du ikke ønsker, at der vises annoncer, der er skræddersyet til dine interesser, efter du har givet dit samtykke, eller hvis du ikke ønsker, at remarketingfunktionen skal bruges, kan du trække dit samtykke tilbage i vores cookie-indstillinger eller deaktivere dette i din browsers cookies. Du kan også informere Google om dette direkte for fremtiden via følgende link: https://www.google.com/settings/ads/onweb/. Derudover kan du gøre indsigelse mod Googles remarketing via webstedet Network Advertising Initiative (NAI):
http://optout.networkadvertising.org.
Alternativt kan du deaktivere brugen af cookies fra tredjepartsudbydere ved at besøge Network Advertising Initiatives opt-out-websted (http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp) eller ved at administrere brugen af enhedsidentifikatorerne via enhedsindstillingerne (https://support.google.com/ads/answer/1660762#mob).
Mere information om leverandøren kan findes på https://support.google.com/google-ads/answer/2549063?hl=de/.
Fuld information om databeskyttelse hos Google kan findes på deres hjemmeside på https://policies.google.com/privacy?hl=sv og https://services.google.com/sitestats/de.html

 

(2) Integration af YouTube-videoer på vores hjemmeside

Der kan være YouTube-videoer, der er gemt på https://www.youtube.com og kan afspilles direkte på vores hjemmeside. Disse videoer er inkluderet i "udvidet databeskyttelsestilstand", det vil sige, at ingen data om dig som bruger bliver overført til YouTube, hvis du ikke afspiller videoerne. Dataene nedenfor overføres kun, når du afspiller videoerne. Vi kan ikke påvirke denne dataoverførsel.

Ved at afspille de indlejrede videoer modtager YouTube informationen om, at du har åbnet den tilsvarende side på vores hjemmeside, og det er også muligt, at andre data overføres til YouTube, som vi ikke har kendskab til. Dette sker uanset om YouTube har stillet en brugerkonto til rådighed, hvorigennem du er logget ind, eller om der ikke er nogen brugerkonto. Hvis du er logget ind på YouTube, tildeles dine data direkte til din konto. Hvis du ikke ønsker denne tildeling til din profil med YouTube, skal du logge ud, før du aktiverer knappen. YouTube gemmer dine data som brugsprofiler og bruger dem til reklameformål, markedsundersøgelser og/eller behovsbaseret design af sin hjemmeside. En sådan analyse kan udføres (selv for brugere, der ikke er logget ind) specifikt for at levere behovsbaserede annoncer og for at informere andre YouTube-brugere om dine aktiviteter på vores hjemmeside. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af disse brugerprofiler. Sådanne anmodninger skal rettes til YouTube.

Yderligere information om formålet med og omfanget af dataindsamlingen, den efterfølgende behandling og beskyttelsen af dataoverførslen til et tredjeland kan findes i YouTubes databeskyttelsespolitik. Det er også her, du finder mere information om dine rettigheder og indstillingsmuligheder for at beskytte dit privatliv: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy. Retsgrundlaget for behandlingen af dine data til de ovenfor anførte formål er dit samtykke i overensstemmelse med artikel 6.1 (1) (a) GDPR. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Den nemmeste måde at gøre dette på er at fravælge funktionen i vores cookie-indstillinger.

(3) Integration af Google Maps

Via en API bruger denne hjemmeside korttjenesten fra Google Maps, leveret af Google Inc.

Det er nødvendigt at behandle din IP-adresse og yderligere brugsdata for at bruge funktionerne i Google Maps. Disse oplysninger sendes normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Udbyderen af denne side kan ikke påvirke denne dataoverførsel. Google kan forbinde brugsdata med andre data og tildele dem til din Google-konto, hvis du er logget ind på den.

Google Maps bruges med det formål at levere en attraktiv onlinetjeneste og hjælpe med nemt at finde lokationerne på vores hjemmeside. Dette repræsenterer en legitim interesse i overensstemmelse med det anvendte retsgrundlag, artikel 6.1 (1) (f) GDPR.

Yderligere information om behandlingen af dine brugerdata kan findes i Googles databeskyttelsespolitik: https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

III. Databeskyttelsesoplysninger til BENZLERS' kunder og interesserede parter

  1. Omfang af databehandling og særlige anvendelsesområder

a) Kontraktudførelse

BENZLERS behandler de oplysninger, vi modtager fra dig som en del af dine forespørgsler eller eksisterende kontraktforhold. Ud over dine virksomhedsoplysninger omfatter dette alle udvekslede oplysninger, såsom e-mails, ordrer, forespørgsler om vores produkter og betalingsoplysninger. Hvis du har forretningsforbindelser med os, skal du afgive de personoplysninger, der er nødvendige for at udarbejde eller udføre aftalerne, eller som vi er juridisk forpligtet til at behandle; ellers kan vi ikke opfylde aftalerne.

BENZLERS behandler de data, der er givet under ordreafgivelsen til brug for opfyldelse af kontrakten og kan ansætte specialiserede og overvågede tjenesteudbydere til dette formål. Behandlingen af dataene med det formål at opfylde kontrakten omfatter brug af dataene til at levere den service, der er specificeret i kontrakten, herunder levering af tjenester defineret i serviceaftalen eller håndtering af eventuelle garantikrav. Hvis der fremsættes en finansieringsanmodning, kan de data, der er nødvendige for at generere et tilbud, desuden bruges af BENZLERS og om nødvendigt videresendes til kontraktlige partnere. Yderligere information om påtænkt anvendelse kan findes i de relevante udbudsdokumenter. Denne databehandling udføres baseret på artikel 6.1 (1) (f) GDPR.

Oplysninger indsamlet af BENZLERS vedrørende køb af vores produkter eller brug af vores tjenester kan også videresendes til BENZLERS eksterne revisorer og/eller skattekonsulenter med henblik på rådgivning og verifikation. BENZLERS kan gemme data indsamlet for at opfylde kontrakten i dets driftssystemer i en periode, selv efter at kontraktforholdet er ophørt, hvis sådan lagring er nødvendig for at administrere garantier og forældelsesfrister for klager eller for at behandle juridiske krav i forbindelse med kontrakten. Det kan også være nødvendigt for BENZLERS at opbevare persondata generelt for at opfylde juridiske forpligtelser vedrørende fx regnskab eller skat. Data, der er underlagt sådan lagring, slettes, når disse tidsperioder og forpligtelser udløber. Alle andre oplysninger slettes med det samme, medmindre denne erklæring angiver anden anvendelse af disse data. Data behandles for garantikrav i overensstemmelse med artikel 6.1 (1) (b) GDPR og til opfyldelse af lovbestemte forpligtelser i henhold til artikel 6.1 (1) (c) GDPR. Derudover behandles data for at håndtere klager eller mulige juridiske krav relateret til kontrakten, baseret på vores legitime interesse i at sikre og forsvare vores juridiske rettigheder, i overensstemmelse med artikel 6.1 (1) (f) GDPR.

b) Bekræftelse af adresse og kredit

For at verificere din adresse og kreditværdighed tilgår BENZLERS databaser fra eksterne bureauer for at indsamle adresseoplysninger og kreditoplysninger om din virksomhed, herunder data beregnet ved hjælp af statistiske metoder (scoring). Denne indsamling finder sted, så længe BENZLERS løber en kommerciel risiko ved indgåelsen af kontrakten og forsøger at beskytte sig selv gennem denne kreditkontrol. Disse oplysninger bruges af BENZLERS til at give handelskreditter for varer eller tjenester. Adresser og kreditoplysninger fra allabolag.se, Patent- og Registreringsstyrelsen (PRV) etc. bruges til at give oplysninger.

Oplysningerne fra bureauerne og de interne oplysninger om betalingsadfærd vurderes internt af BENZLERS, som derefter opretter sin egen rating til brug som grundlag for tildeling af kreditgrænse. Kreditoplysningerne slettes 5 år efter sidste varelevering er foretaget. Denne databehandlingsmetode udføres i overensstemmelse med artikel 6.1 (1) (f) GDPR for at give dig handelskreditter for varer og tjenester.

c) BENZLERs annonceringsbrug af data

BENZLERS og engagerede tjenesteudbydere (printere, brevhandlere osv.) bruger dit navn og din adresse som kontaktperson i et løbende forretningsforhold. Dette omfatter udsendelse af annoncer med posten for interessante produkter og tjenester, så potentielle kunder og samarbejdspartnere kan blive opmærksomme på produkter, der kan have interesse, og danne en langsigtet forretningsforbindelse. Sidst men ikke mindst vil vi gerne holde kontakten med dig ved særlige lejligheder og sende dig for eksempel julehilsner. BENZLERS bruger kun dit telefonnummer til reklameformål, hvis du har givet dit samtykke, eller hvis samtykke med rimelighed kan antages - for eksempel inden for et eksisterende forretningsforhold eller efter tidligere kontakt. BENZLERS anvender desuden din e-mailadresse, som du har modtaget fra kontaktpersonerne ved aftalens indgåelse for at kunne annoncere for lignende produkter og ydelser. I alle andre tilfælde bruger vi kun din e-mailadresse til reklameformål med dit særskilte samtykke. Du har selvfølgelig ret til at afvise disse salgsfremmende kontakter. Vi giver dig besked om din ret til at gøre indsigelse mod annoncering fra sag til sag.

Derudover behandler BENZLERS de data, der indsamles inden for rammerne af forretningsforholdet (kontaktoplysninger, produktkøb, bestilte tjenester) og opnås, når tjenesterne på hjemmesiden bruges, på messer eller under andre reklamekampagner (brug af data ved adgang til hjemmeside eller ved deltagelse i annoncekampagner, samt de frivillige oplysninger, som du oplyser ved brug af hjemmesiden) for at kunne tilbyde dig tilbud, der er skræddersyet til dine interesser. Ved at bruge ovenstående bruger vi de data, der er indsamlet under forretningsforholdet, og de data, der indhentes ved brug af tjenester, til at informere dig om tilbud, information og aktuelle udviklinger i forhold til vores produkter og tjenester, der kan være af interesse. BENZLERS giver dermed yderligere information om produkter og tjenester fra Benzlers og Elecon Group. Ved hjælp af denne databehandling kan vi vise produkter og tjenester, som vi mener kan være af interesse for dig, ved hjælp af personlige tilbud (hjemmeside, e-mail eller postannoncering).

Vi kan også sende dig - som eksisterende kunde eller hvis vi på anden måde har modtaget dine kontaktoplysninger - information om særlige kampagner, arrangementer eller messearrangementer med posten inden for de rammer, der er beskrevet ovenfor. I dette tilfælde vil du modtage et opslag fra os med information om den specifikke kampagne, og hvordan du kan deltage og hvilke oplysninger du skal give os. Vi vil så ofte registrere din deltagelse via en begivenhedsrelateret hjemmeside og behandle dine data til bestemte formål, for eksempel for at levere de tilbudte produkter eller sende dig information. Vi kan bruge de modtagne oplysninger som en del af behandlingen beskrevet her. På tidspunktet for udvælgelsen og afsendelsen af de første oplysninger behandles dine data på baggrund af en hensyntagen til vores interesser, artikel 6.1 (1) (f) GDPR; når du deltager i en kampagne og registrerer dig, behandles dine data til opfyldelse af kontrakten i overensstemmelse med artikel 6.1 (1) (b) GDPR.

Dine data gemmes som udgangspunkt i EU til reklameformål. Dette giver os mulighed for at bruge tjenesteudbydere, som vi omhyggeligt har inspiceret og gennemgået. Skulle data overføres til og behandles på servere i tredjelande uden for EU/EØS i individuelle tilfælde, dvs. især USA og, hvor det er relevant, Storbritannien (UK), bruger vi dedikerede og overvågede tjenesteudbydere, der er forpligtet til at garantere en et rimeligt databeskyttelsesniveau, og som EU-kommissionens databeskyttelsesklausuler i princippet er blevet enige om. I enkelte tilfælde kan der også opstå autorisation til dataoverførsel i henhold til artikel 49 GDPR, for eksempel opfyldelse af en kontrakt med internationalt fokus, eller hvis du har givet dit samtykke.

For at nå de mål, der er forbundet med denne markedsføringsbrug, behandler vi dine data i hele vores produkters levetid og så længe du forbliver kunde. Der gøres undtagelser, hvis du godkender en længere brugsperiode, og/eller hvis data er omfattet af lovpligtige opbevaringsforpligtelser. I sidstnævnte tilfælde slettes dataene efter lagringsperiodens udløb. Behandlingsperioden kan blive kortere, hvis du gør brug af din ret til at gøre indsigelse, hvilket vi informerer dig om i afsnit V.

Retsgrundlaget for denne markedsføringsanvendelse er artikel 6.1 (1) (f) GDPR eller, hvis du har givet dit samtykke, artikel 6.1 (1) (a) GDPR. Vi vil informere dig nedenfor om dine rettigheder vedrørende brug til reklameformål, især din ret til at gøre indsigelse.

d) Behandling af personoplysninger på grund af juridiske forpligtelser

BENZLERS er ligesom alle andre virksomheder i Europa underlagt forskellige juridiske forpligtelser til at verificere data fra vores kunder og forretningspartnere. I sådanne tilfælde behandler vi kun dine personoplysninger i det omfang, loven kræver det. For at opfylde disse juridiske forpligtelser kan det være nødvendigt at behandle nogle af dine data automatisk for at vurdere personlige aspekter (profilering). Medmindre du får udtrykkeligt besked, sker individuel beslutningstagning automatisk. Retsgrundlaget for denne behandling er artikel 6.1 (1) (c) GDPR (juridiske forpligtelser) sammen med gældende love.

Disse lovbestemmelser henviser især til:

Forebyggelse af bedrageri og hvidvaskning af penge

Krav Skattekontrol og rapporteringskrav

2. Distribution af data inden for Benzlers/Elecon Group

BENZLERS kan videresende dine stamdata (virksomhedsnavn, kontaktpersoner, adresse og kontaktoplysninger såsom telefonnummer og e-mailadresse) til andre virksomheder inden for BENZLERS-gruppen og muligvis opdatere dem for at sikre, at alle BENZLERS søster-/moderselskaber involveret i en transaktion ( eks. opfylde en kontrakt) har de samme stamdata. Dette har til formål at forenkle vores processer og kan hjælpe dig med at undgå at skulle afgive stamdata igen, når du kontakter en anden virksomhed i koncernen. Retsgrundlaget for denne databehandlingsmetode er artikel 6.1 (1) (b) GDPR (opfyldelse af kontrakter). Dine rettigheder er beskyttet af interne kontraktlige politikker, der garanterer en høj standard for databeskyttelse.

Ud over stamdata kan ordredata eller data til udarbejdelse af en sådan ordre efter din anmodning videresendes til andre BENZLER datterselskaber, hvis det er nødvendigt for din ordre. For eksempel fremstilles forskellige BENZLERS-produkter af forskellige BENZLERS-datterselskaber, så data skal muligvis overføres for at lette ordrebehandling og levering. I sådanne tilfælde vil du blive informeret om denne overførsel, når kontrakten indgås. Retsgrundlaget for denne behandling er artikel 6.1 (1) (b) GDPR (opfyldelse af kontrakter).

Hvis din virksomhed er baseret uden for Sverige, vil et BENZLERS-datterselskab tilknyttet os være ansvarlig for at håndtere og behandle dine kontrakter eller forespørgsler. Derfor, hvis du ønsker at modtage kontrakttilbud eller yderligere information om BENZLERS og vores produkter, kan de personlige data, vi har gemt for dig (især navn, kontaktoplysninger, associerede virksomheder, produkter, du er interesseret i) blive overført til BENZLERS datterselskaber ansvarlige for din virksomheds plads. Denne internationale repræsentant for vores vil bruge dine personlige data, hvis du ikke gør indsigelse mod spredning eller opbevaring af dine data i disse datterselskaber.

Ovennævnte behandlingsprocedurer kan føre til, at dine stamdata behandles i BENZLER-datterselskaber uden for Den Europæiske Union (EU) eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). I tilfælde, hvor EU-Kommissionen ikke har specificeret et passende databeskyttelsesniveau, har vi indgået kontraktlige forpligtelser. generelt har vi indgået EU-standardkontraktklausuler og kontrolleret beskyttelsesniveauet i landet i detaljer.

Kontaktoplysninger
Benzlers AB, org. ingen. 556043-6007, med adresse Porfyrgatan 7, 254 68 Helsingborg YY er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Det betyder, at Bolaget AB er ansvarlig for, at dine personoplysninger behandles korrekt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

NN repræsenterer virksomheden i sager vedrørende håndtering af personoplysninger og kan kontaktes ved hjælp af følgende kontaktoplysninger.

DD er databeskyttelsesansvarlig og kan kontaktes med følgende kontaktoplysninger.

 

 

V. Dine rettigheder som berørt person

Som registreret har du krav på forskellige rettigheder. Kontakt os venligst ved hjælp af de kontaktoplysninger, der er angivet tidligere for at udøve de rettigheder, som du er berettiget til. Hvert offer har ret til følgende rettigheder:

  • Ret til adgang (Artikel 15 GDPR)
  • Ret til berigtigelse af ukorrekte data (Artikel 16 GDPR)
  • Ret til sletning (Artikel 17 GDPR)
  • Ret til begrænsning af behandling af personoplysninger (Artikel 18 GDPR)
  • Ret til dataportabilitet (Artikel 20 GDPR)
  • Ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed (Artikel 77 GDPR)

Kontaktoplysninger til den svenske tilsynsmyndighed: Integritetsskyddsmyndigheten Box 8114, 104 20, Stockholm

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger til reklameformål - herunder analyse af kundedata - eller videregivelse til tredjeparter til reklameformål uden at angive nogen grund

Hvert registreret er også berettiget til en generel ret til at gøre indsigelse (se artikel 21.1 i GDPR). I så fald skal indsigelsen mod databehandling begrundes. Hvis oplysningerne behandles med dit samtykke, kan du til enhver tid trække dette samtykke tilbage med øjeblikkelig fremtidig virkning. Tilbagetrækning af dit samtykke påvirker ikke lovligheden af den databehandling, der fandt sted med dit samtykke, indtil tilbagetrækningen finder sted.

krydsmenu linkedin facebook pinterest Youtube rss kvidre instagram facebook-blank rss blank linkedin-blank pinterest Youtube kvidre instagram